Thursday, 22 March 2012

Kunduz High Street

Vandaag weer een fantastische dag gehad.
De Provinciaal Commandant maakte echt tijd voor ons.
Met mijn trouwe Language Officer Khalid, het Hoofd van de CPJP en een Amerikaanse officier hadden we een ruim twee uur durend gesprek met de Generaal Majoor. Goed een aantal zaken door kunnen spreken en ook de innemende commandant van de Verkeerspolitie in Kunduz ontmoet. Zijn pet doet me denken aan de Karel Doorman, ons vliegdek moederschip van de jaren 60.


We hebben een echte verkeers-expert in ons EUPOLteam Kunduz CPJP. Hij gaat binnenkort contact met de kolonel opnemen om te kijken of hij daar de helpende hand kan uitsteken. En na ons gesprek werden we weer uitgenodigd de lunch te gebruiken met de generaal, in zijn guesthouse. Onze Amerikaanse collega keek zijn ogen uit van de rijk gevulde tafel en genoot enorm van de Afghaanse gastvrijheid (wij trouwens ook).

Ook nog even op de muur geklommen van het HoofdBureau want vandaar heb je zo'n leuk uitzicht op Kunduz High Street ! Ik zal eens vragen hoe deze straat echt heet.


Het is weer een goede dag geweest, hier in Kunduz.

2 comments:

  1. Nu ook al bewegende beelden op je blog. Het wordt steeds mooier. Groeten Frank

    ReplyDelete
  2. Beste Frank, ik ben ook maar een beetje aan het experimenteren ! Best wel leuk om te doen - bejaarden aan de knoppen! Blijven kijken hoor. groeten uit Kunduz.

    ReplyDelete